Krunić je mogao biti kao Džeko i Bolić, njegova reakcija sve govori

Igra na Old Traffordu

Krunić je mogao biti kao Džeko i Bolić, njegova reakcija sve govori

Admin Čaušević

Rade Krunić je igra u startnoj postavi Milana na gostovanju Manchester Unitedu u Europa ligi. 

Krunić se mogao proslaviti kao svojevremeno Elvir Bolić i Edin Džeko koji su također postizali evropske golove Manchester Unitedu na Old Traffordu.

Bh. veznjak se odlično namjestio na desnu nogu, uspio je šutirati, ali je domaća odbrana to blokirala pa je Henderson uhvatio loptu.

[streamable]https://streamable.com/l7lrak[/streamable]

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

I Krunić je bio svjestan prilike što najbolje govori njegova reakcija i hvatanje za glavu zbog propuštene šanse da Rossonere dovede u vodstvo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MentalMan87
Šut ko dijete od 9 godina,al haj
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi