25

Komentari (25)

rp50
Dok je igro u Srbiji osto je prosto neprimecen, znaju to Srbi dobro da su se zajebali,jer zna se za koga bi Krunic igro,jer svi sportasi iz pola teritorije BiH tj.Republike Srpske navijaju i igraju za Srbiju to znaju i ptice na grani i smijesno je o tome voditi bilo kaku polemiku.
Mr.Nerazzurro
Kmeee kmeeee picka ti materina napacena!!! Radeeeeeee doktore jebiiii srbeee matoooreeee....
rp50
Sta kmecis majmune,pola teritorije BiH tj.Republika Srpska navija i igra za Srbiju to ti je realnost i to znaju vise i ptice na grani,Rade Krunic igra za tzv.BiH tj. za Federaciju iz razloga sto nije dobijao pozive od Srbije jer nisu ocekivali njegov ovoliki napredak,i zasto kmecis nije mi jasno kad se zna za koga bi Rade igro da moze sad birati,sacekaj samo da Rale udari tetovazu e onda ces bas kmecati.
Arnel925
Focak moj. Sretno. Biće glavni za koju godinu reprezentaciji. Napad Rade - Dzekson - Edin
Zoilomas
Bravo BiH majstore
Klopp1991
drago mi je za našeg Radu..al Milan nije kao što je nekad bio
Ante G.
Jos da igra za svoju reprezentaciju...
Juve88
Hahahaha ja izjave, to Ante samo sipu racku
Ante G.
Pa mislis da igra za onu zemlju koju voli, koju vidi svojom? Moras stvarno glup biti, sto se iz tvog komentara jasno moze vidjeti, pa da nesto tako pomislis.
MirzaBarucic
@Ante G.: Da li ti volis zemlju u kojoj zivis? Ne? Sta radis onda u njoj?
Ante G.
U mojoj zemlji tesko da mozes da vidis neku drugu zastavu osim Sahovnice. U jednom dijelu ove zemlje tesko da mozes da vidis neku drugu zastavu osim trobojke. Sad ja tebe pitam, da li ti volis cijelu zemlju u kojoj zivis? I znas li uopste kakva je ona? Ne pitam za tvoje ideale, ono sto bi zelio i htio da bude, vec realnost? U toj zemlji se u samo jednom malom dijelu slave "uspjesi" bih, u vecem djelu se slave uspjesi Hrvatske i Srbije. Da li volis tu svoju zemlju takvom kakva je? Ako ne, sta radis u njoj?
Pljuc
Ante...realnost je da ti i takvi morate -MORATE -živjeti u ovoj državi jer mi tako hoćemo, to što je ne volite govori više o vama nego o državi !
Keno
zna li iko ko je ovaj Ante G?
Ante G.
Znam ja, ako ti nesto znaci?
predator23
pljuc.....ne zato jer vi tako želite, nego međunarodna zajednica ( trenutno) tako želi... vi se tu zaista ne pitate mnogo. ali i dalje ćeš najkvalitetnije sportaše iz reda hrvatskog i srpskog naroda gledati u reprezentacijama hrvatske i srbije i kmečati kako vam ih netko krade
Pljuc
Aha igraju za druge zemlje jer ih obožavaju, isto kao Brazilci, albanci i ostali sportaši koji ne igraju za matične države :))
Syr
dobro Ante, sta radis na ovom portalu? glumis prosvjetitelja? ili sta? Covkece, ako to jesi, navijaj za koga hoces, radi sa svojim zivotom sta hoces..evo i ja navijam za italiju i koga boli q za tim? nisu mi mrski uspjesi komsija na bilo kojem takmicenju, al priznaces da je van svake pameti zivjeti u Mostaru i ne navijati za Bosnu i Hercegovinu..isto kao sto ne mogu shvatiti covjeka koji zivi u Novom Pazaru i da ne navija za Srbiju..shvatam da mu draga Bosna..al brate...al eto ti tamo..ostaj mi zdravo..:)
predator23
ti sportaši više ginu za te zemlje nego što bošnje ginu za beiha. heheh
Ante G.
@pljuc Ja ti kazem, svakom Srbinu je cast igrati za Srbiju, zadovoljstvo, to mu je matica, to mu je drzava... Svakom Hrvatu je cast igrati za domovinu, nositi sahovnicu na prsima. Mi prema Bosni ne mozemo imati nikakav osjecaj. Daleko od toga da mrzimo ovo, da mu ne zelimo dobro, ali pokusaj da shvatis... Isto kao da tebi neko kaze: Zasto ne volis Cile!? Paragvaj? Ne veze te nikakav osjecaj za to.
Ante G.
@Syr Da si ziv i zdrav 10000000 godina! :))))
predator23
kad je prošle godine bilo svjetsko prvenstvo, mnoge bošnje su kmečale kako hrvatski igrači ginu za hrvatsku i imaju "taj nacionalni ponos"..i sve to uz thompsonve pjesme. pa kako, ako su to sve bosanci koje hrvatska tjera puškom ga igraju za njih.:) kad će bošnje tako ginuti za jednu i jedinu
Dzole
Pitaj Mark Topica, Zvijezdana Misimovica, Sergeja Barbareza
Keno
"Mi prema Bosni ne mozemo imati nikakav osjecaj. Daleko od toga da mrzimo ovo, da mu ne zelimo dobro, ali pokusaj da shvatis..." Sve to zvuci logicno tako i ja mislim o vama, jedino sto mi ne ide u glavu je zasto dolazis na sportski portal od "paragvaja" "chilea" i komentarises. Svaki dan te vidim ovdje da kometarises i provociras... ocigledno ti nije svejedno i imas neki osjecaj. Vjeruj mi, ja bi najvise volio da vas ne vidim da ne citam poruke i da je moja zemlja daleko od vase.. uglavnom da zakljucim, ako stvarno nemas nikakav osjecaj prema Bosni kako kazes onda ti i ostale ustase i cetnici koji se vrte oko nas, jednostavno uljepsaj te sebi zivot i prestani te dolaziti gdje vam nije mjesto. Vidim li te opet sutra da komentarises znaci da ima tu neka ljubav i posmatracu te bosnjakom, haj pusa
Pljuc
Kako to da vi volite "Čile" ili "Paragvaj" jer ti je to isto hr i Srbija ??ahaha koji si ti jadnik!
tuzlaak
Sretno Radeeee!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.