Radeljić blizu povratka u Slaven Belupo

Radeljić blizu povratka u Slaven Belupo

A. Beganović

Odbrambeni fudbaler fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i trenutno član njemačkog drugoligaša Energie Cottbusa, Ivan Radeljić, blizu je povratka u svoj nekadašnji klub, hrvatski Slaven Belupo.

Prema pisanju hrvatskih medija, naš reprezentativac najvjerovatnije će se vratiti u Slaven Belupo, gdje je igrao prije odlaska u Njemačku.

Direktor kluba iz Koprivnice, Robert Markulin, potvrdio je hrvatskim medijima da su razgovarali sa Radeljićem te da postoji obostrani interes za ponovnu saradnju.

„Ako uspijemo riješiti Ivanove slobodne papire, postoji vrlo velika šansa da ponovo zaigra u Slaven Belupu“, rekao je Markulin za Jutarnji list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije