Radeljić: Moramo zaustaviti Emira Hadžića

Fudbaler Zrinjskog

Radeljić: Moramo zaustaviti Emira Hadžića

M. Maksimović

U Zrinjskom namjeravaju iskoristiti loš trenutak za fudbalere Olimpica na koje se neminovno odrazila negativna klima koja se u posljednje vrijeme stvorila oko kluba. 

Mediji čak špekulišu i o stečaju, dok oni koji će danas istrčati na teren vape za redovnim platama. Zrinjski je i zbog navedenog favorit na današnjem susretu, kao i zbog evidentne razlike u kvalitetu u korist Mostaraca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Moramo ući u utakmicu maksimalno koncentrisani kao i protiv Sarajeva, te smatram kako pobjeda u tom slučaju neće izostati. Posebno trebamo pripaziti na Hadžića koji je iskusan napadač i kojemu ne smijemo mu dopustiti dovoljno prostora. Što se moje minutaže tiče, nisam previše zadovoljan, ali nastojim odraditi svoj posao najbolje što mogu kada uskočim u igru", rekao je Anto Radeljić, koji će danas gotovo sigurno zauzeti mjesto u timu Zrinjskog.

Utakmica između Olimpica i Zrinjskog na rasporedu je danas od 14 sati na stadionu Otoka u Sarajevu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi