Radeljić na meti Poljaka, pristigle i ponude iz Hrvatske i BiH

Defanzivac nakon odlaska iz GOŠK-a bez kluba

Radeljić na meti Poljaka, pristigle i ponude iz Hrvatske i BiH

Samir Mlaćo

Defanzivac Anto Radeljić u zimskom prelaznom roku odlučio je napustiti redove bh. premijerligaša GOŠK-a iz Gabele. Radeljić je u Gabelu stigao iz mađarskog Gyirmota, ali se sada opet odlučio na odlazak. 

Novi klub još uvijek nije pronašao, ali kako saznajemo trenutno na stolu ima konkretnu ponudu iz druge lige Poljske, ali i nekoliko ponuda iz Kipra, Hrvatske i Premijer lige BiH.

Za GOŠK je u protekloj polusezoni Radeljić upisao ukupno 12 nastupa u Premijer ligi te Kupu BiH i dodao jednu asistenciju. Nosio je i dres Viteza, Šibenika, Zrinjskog, a sa Plemićima je u sezonu 2015/16 osvojio titulu prvaka BiH.

O tome gdje će nastaviti karijeru ovaj 27-godišnjak, bit će poznato u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi