6

Komentari (6)

Realist
Mislim da ako se ovo odobri da bi navijaci iz protesta savezu trebali odbit dolazit na utakmice dok se ne odobri realan broj navijaca na stadionu ( npr. u Engleskoj Njemackoj i Turskoj 25% kapaciteta stadiona. )
Cataluna
A sad ne odgovara da se ide na stadion? Ljudima nikada ugoditi pa to ti je. Nek se vraca polako
E.Car
Ma kojih ba 10% to je samo da nas mogu kažnjavati. Znaš koliko njih intetesuju navijači???? Prekinuli takmičenja kad je situacija bila 10 puta bolja, šta sada imaju na to reći???
Klackalica
Koja ironija, oni sto su prekinuli ligu kad se trebalo i moglo igrat sad se zalažu za povratak navijača hahahah Jadno, smjesno i tuzno u isto vrijeme
E.Car
MRŠ G..NA LIHVARSKA!!!! SAD BI DA VRACATE NAVIJACE A KAD JE BILA BOLJA SITUACIJA SA PANDEMIJOM PREKINULI STE LIGU!!!! MEĐUTIM TREBA PARA, TRBA KAŽNJAVATI KLUBOVE A TO BEZ NAVIJAČA NE IDE, MRŠ.
nedoni46
nema kazni od baklji jbg, moraju se od neceg platit 3 porcije janjetine dnevno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.