Novi fudbaler Željezničara

Radinović: Dogovorili smo se brzo, prvi utisci su sjajni

Na današnjem treningu FK Željezničar bio je prisutan i Uglješa Radinović.

Fudbaler koji je prije nekoliko dana potpisao za Željezničar na Grbavicu je došao nakon epizode u banjalučkom Borcu, a u izjavi koju je dao pristunim novinarima istakao je da su prvi utisci sjajni.

"Još prije šest mjeseci ljudi iz kluba su pratili moje igre u Borcu, svidio sam im se i vrlo brzo smo se dogovorili. Prvi utisci su sjajni, krenuli smo s radom, tako da sa dobrim uslovima i saigračima vjerujem da će sve biti u redu", izjavio je srbijanski internacionalac.

Radinović je svjestan da su u Željezničaru znatno veća očekivanja, a pritisak mu, kako kaže, neće predstavljati problem. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobru sezonu sam ostavio iza sebe, iako je Borac ispao iz lige. Ovdje su sasvim druga očekivanja, nisu iste ambicije i ide se na titulu što stvara veći pritisak. Neće to predstavljati problem, uostalom to će nam biti motiv više da što bolje radimo i spremamo se za narednu sezonu", riječi su Radinovića. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi