Centar teško do pobjede

Radmilović: Brčko nas je pozitivno iznenadilo

E. Čaušević

MNK Centar sinoć je pred domaćim navijačima savladao Brčko sa 6:4.

Centar je teže od očekivanog uspio da dođe do nove pobjede protiv ekipe Brčkog koja je pružila veoma dobru partiju. Domaći tim je meč prelomio u samom finišu utakmice golovima Radmilovića i Handžića. Nakon utakmice Radmilović je za SportSport.ba izjavio da si ih gosti iznenadili s pristupom ovoj utakmici.

"Ekipa Brčog nas je pozitivno iznenadila sa pristupom i ozbiljnošću. Nisu došli da se predaju i da nam puste neku lagano pobjedu. Naš klub nikako da zaobiđu povrede ove sezone, tako da su ova tri boda vrlo teška, ali zaslužena. Naredni meč gostujemo Livnu i to će biti kao i svake godine vrlo težak. Moramo dati svoj maksimum i ići po tri boda", rekao je Radmilović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi