Radnički savladao Partizan

Iznenađenje u Nišu

Radnički savladao Partizan

D. Vejo

U okviru šesto kola play-off faze Super lige Srbije, fudbaleri Partizana poraženi su u Nišu od ekipe Radničkog rezultatom 1:0 (1:0).

U prvom poluvremenu viđena je jedna čvrsta igra na obje strane. I jedni i drugi imali su po nekoliko pojušaja ali sve se svodilo na to. Ipak, konkretniji su bili domaćini. Na prvi pogodak čekalo se sve do 39. minute meča kada je mrežu crno-bijelih pogodio Marjanović koji je ispostavit će se postavio i konačan rezultat meča.

U drugom dijelu, izabranici Ivana Tomića odigrali su nešto kvalitetnije ali nisu imali dovoljno preciznost da izvuku neriješen rezultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi