Zvezda dočekuje Vojvodinu, Voždovac ide Partizanu

Super liga Srbije

Zvezda dočekuje Vojvodinu, Voždovac ide Partizanu

D. Vejo

Na pomolu je peto kolo play-off faze Super lige Srbije. Iako je prvak poznat na stadionu Rajko Mitić danas će se odigrati derbi kola a sastat će se Crvena zvezda i Vojvodina.

Minimalna pobjeda u prošlom kolu na gostovanju kod ekipe Voždovca ostvarili su crveno-bijeli i tako obezbjedili titulu najboljeg tima u državi. Grof Božović i njegovi puleni svoja koplja danas ukrštaju protiv Lala od 17 sati. U preostala tri susreta koja se igraju od 19 sati, sastat će se na stadionu JNA Partizan i Voždovac, zatim će u Čačku snage odmjeriti tamošnji Borac i Surdulica dok će u posljednjem meču na Banovom brdu Čukarički bodove tražit protiv ekipe Radičkog iz Niša.

Pored utakmica play-offa, danas će biti odigrane i utakmice play-out faze. Jagodina dočekuje Rad, a Metalac će u goste Javoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi