Radnik angažovao Đurića i Macanovića

Nova lica u Bijeljini

Radnik angažovao Đurića i Macanovića

S. Mlaćo

FK Radnik Bijeljina danas je predstavio dva nova pojačanja. Radi se o Andreju Đuriću i Strahinji Macanoviću koji su potpisale trogodišnje ugovore. 

Đurić je 19-godišnji defanzivac koji je ponikao u Leotaru iz Trebinja, a nastupao je i za juniore FK Sarajevo. Posljednju polusezonu proveo je u Podrinju, članu Prve lige RS, gdje je upisao 12 nastupa.

Strahinja Macanović u Bijeljinu dolazi iz redova Bačke, gdje je imao posljednji angažman, a nosio je i dres juniora Vojvodine, te Radničkog iz Sombora.

Prije par dana Radnik je napustio Besim Šerbečić, koji će u narednom periodu nositi dres norveškog Rosenborga, pa su u Bijeljini odmah krenuli u potragu za njegovom zamjenom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi dio sezone Radnik je okončao na osmom mjestu sa 24 osvojena boda, koliko ima i sedmoplasirani Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi