Radnik dočekuje lidera na tabeli

Premijer liga BiH

Radnik dočekuje lidera na tabeli

M. Jakovljević

U subotu u Bijeljinu dolazi aktuelni prvak BiH i lider na tabeli, ekipa Zrinjskog iz Mostara.

Biće to istinski derbi, i prilika za gledaoce da vide jednu dobru fudbalsku predstavu, pa se sa pravom očekuje da tribine Gradskog stadiona budu dobro ispunjene.

Bijeljinci su zadovoljni dosadašnjim igrama i plasmanom na tabeli, pa se u ovaj susret ulazi znatno mirnije, s ciljem da se ostvari povoljan rezultat.

"Cijenimo lidera na tabeli, koji igra na visokom nivou. Znamo kvalitete njihovih igrača, poštujemo trenera Marinovića. Znamo da će nastojati da protiv nas zadovolje svoje apetite pobjedom. Na nama je da im se suprostavimo na najbolji mogući način. Trudićemo se da damo svoj maksimum. Odbrana mora biti vrlo oprezna. Ofanzivna igra ne smije izostati", rekao je trener Radnika Nebojša Milošević te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem u svoje igrače i nema sumnje da će ostaviti srce na terenu protiv velikog rivala. Očekujem dobru partiju i povoljan rezultat. Ne prijetimo, ali pobjeda bi bila podvig, a remi možda i nije neuspjeh".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi