Brzonogi Crnogorac novo pojačanje Radnika

Bijeljinci se pojačali

Brzonogi Crnogorac novo pojačanje Radnika

A. Čaušević

Radnik je u posljednja 24 sata angažovao dva pojačanja. Nakon Milovoja Lazića stigao je i Milan Vušurović.


Vušurović je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore, a u svojoj karijeri nastupao za Budućnost, Rigu, Vereya, Botev, a u Radnik je došao iz kruševačkog Napretka.

Nakon Milivoja Lazića, sportski direktor Zoran Sofrenić i tim menadžer Radnika Slavko Petrović angažovali su brzonogog Crnogorca koji će svakako predstavljati značajno pojačanje za naš klub.

"Svjesni situacije u kojoj se nalazimo te smanjenog igračkog rostera morali smo angažovati ova dva kvalitetna igrača. Lazića znamo već duže vrijeme, dok je Vušurević izuzetno brz, snalažljiv u napadu što nam je nedostajalo. Dovođenjem Lazića i Vušurevića zatvorili smo prelazni rok. Očekujem da u narednom periodu znatno popravimo bodovni saldo i pomjerimo se ka sredini tabele", istakao je sportski direktor Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vušurević je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa Radnikom, a očekuje se da bude spreman za meč protiv Borca koji se igra za deset dana u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi