Radnik gostovao u Srbiji i izgubio

Petrović dao šansu mlađim igračima

Radnik gostovao u Srbiji i izgubio

A. Čaušević

Radnik je reprezentativnu pauzu iskoristio da skokne do Srbije i odigra prijateljski meč s Bačkom.

Srbijanski superligaš je na kraju upisao trijumf rezultatom 3:1. Bijeljinci su vodili golom Ermina Huseinbašića, ali su domaći uspjeli preokrenuti.

Slavko Petrović je u izjavi poslije utakmice kazao kako je prije svega presudio širi roster domaćina te da mladi igrači Radnika još treba da napreduju.

"Vidno je da nemamo tu širinu kao Bačka, a u drugom dijelu kada smo priliku dali mladim igračima primili smo ta dava gola. Očigledno da se još uvijek na njih ne može računati u punom kapacitetu, ali je vidno da iz susreta u susret napreduju, te da će več u drugom dijelu sezone na neke od njih moći da se računa u mnogo većem kapacitetu", rekao je Petrović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon reprezentativne pauze Radnik će u 7. kolu gostovati Tuzla Cityju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi