Radnik iz Bijeljine doveo prvo pojačanje

Stigao mladi Babić

Radnik iz Bijeljine doveo prvo pojačanje

U FK Radnik stiglo je novo pojačanje u odbrambenoj liniji.

Bijeljinci su se po završetku sezone suočili s odlascima nekoliko važnih fudbalera, pa je stručni štab na čelu sa Slavkom Petrovićem bio primoran da posegne u potragu za novim pojačanjima.

A prvo novo ime koje dolazi u Radnik je Nebojša Babić. U pitanju je 21-godišnji igrač koji se istaknuo u 1. ligi Republike Srpske gdje je nosio dres Kozare iz Gradiške, a zapaženi nastupi na kraju su mu donijeli priliku da se okuša u višem rangu.

Da je dogovoreno sve sa Babićem potvrdili su i iz Radnika za SportSport.ba, nadajući se da će mladi fudbaler koji je ponikao u Borcu opravdati očekivanja u nadolazećem periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nebojša je inače mlađi brat prvotimca Crvene zvezde Srđana Babića.

Promo

Top Komentari

bato
Po banine linije stigao u Radnik?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi