Važan potpis u FK Radnik Bijeljina

Defanzivac ostaje

Važan potpis u FK Radnik Bijeljina

S. Mlaćo

Iskusni stoper Ivan Šubert i u narednom periodu će nositi dres Radnika.

Šubert je imao nekoliko ponuda, no nije dogovorio uslove i odlučio je ostati u Bijeljini.

"Imao sam odobrenje od čelnika kluba da ako pronađem adekvatan angažman, da mi neće praviti probleme oko odlaska. No, nije do toga došlo i logično je da ostanem u Radniku. Radimo dobro, kvalitetno, a što je najbitnije atmosfera u ekipi je na visokom nivou. Naredne sezone Radnik mora zadržati rejting koji ima u Premijer ligi, a ambicje su gornji dio tabele", rekao je Šubert.

Šubert je rođen 14. oktobra u Beogradu, karijeru je počeo u Radničkom iz Srema, zatim nastupao za Radnički iz Šida, Sinđelić, Zemun, Novi Pazar a u redove Radnika došao je u januaru 2019.godine iz Bačke. Ima važeći ugovor sa Bijeljincima do januara sljedeće godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije