Radnik minimalno poražen od Javora

Prijateljski meč na Zlatiboru

Radnik minimalno poražen od Javora

Radnik iz Bijeljine danas je odigrao novu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema.

Plavo-bijelima na Zlatiboru je danas protivnik bio srbijanski Javor Matis, koji je na kraju nakon 90 minuta igre bio uspješniji i slavio s minimalnih 1:0.

Izabranici Mladena Žižovića nisu djelovali loše, tokom utakmice su stvorili veliki broj prilika i ne bi bilo nezasluženo da su na kraju i pobijedili, međutim presudio je gol koji je u drugom dijelu nakon kontre postigao Momčilo Mrkaić.

Za Radnik je ova utakmica ujedno bila i generalna proba pred nastup u prvom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od prve minute za bijeljinski tim danas su igrali: Kozić, Radović, Simonović, Mekić, Sušić, Peco, Maksimović, Šubert, Đurić, Zukić, Popara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi