Đurić golčinom doveo Radnik u vodstvo protiv Olimpika, uzbudljiv meč u Tuzli

Poluvremena u toku

Đurić golčinom doveo Radnik u vodstvo protiv Olimpika, uzbudljiv meč u Tuzli

H. Zilić

Poluvremena su na utkamicama 31. kola Premijer lige BiH.

Uzbudljivo je u Bijeljini gdje igraju Radnik i Olimpik.

Trenutni rezultat je 1:0 za Radnik, a fenomenalan gol je postigao Đurić u 35. minuti, koji je nakon kornera loptu zakucao pod prečku gola Olimpika.

Gosti od 21. minute igraju s igračem manje nakon isključenja Perišiča, a zbog te sudijske odluke gosti su žestoko protestovali, čini se opravdano, ali uzalud. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Remi je u Tuzli trenutno 1:1.

Sloboda je golom Miškovića od 23. minute povela sa 1:0 protiv Širokog, asistent je bio Osmić. Jurić je u 45. mintui donio poravnanje gostima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Moze moze.moze...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi