Radnik remizirao s Karpatyjem

Bez pobjednika u Antaliji

Radnik remizirao s Karpatyjem

Midhat Šljivak

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine remizirali su s ukrajinskim Karpatyjem (0:0) u pripremnom meču odigranom u Antaliji.

Karpaty je bio bolji rival u ovom meču. Ukrajinski tim je većim dijelom utakmice imao terensku inicijativu, ali je nisu uspjeli iskorisiti.

Nekoliko dobrih pokušaja je Karpaty imao u prvom poluvremenu. Radnik je povremeno uspijevao uzvratiti, ali na odmor se otišlo bez golova.

Nastavak također donosi bolji igru Ukrajinaca. Redale su se šanse pred golom izabranika Nebojše Miloševića, ali je realizacija ukrajinskog tima izostala.

S druge strane dobar pokušaj prema golu je imao Marko Obradović. Međutim, do kraja je ostalo 0:0, te je bh. tim uspio da se odbrani od silnih napada protivnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Radnik - Karpaty 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi