Iz Radnika tvrde da nije upitno odigravanje utakmice protiv Sarajeva

Teren daleko od idealnog stanja

Iz Radnika tvrde da nije upitno odigravanje utakmice protiv Sarajeva

Endin Čaušević

Radnik i Sarajevo danas u Bijeljini igraju utakmicu 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Današnji program počinje u 13 sati kada će Leotar dočekati Široki Brijeg, a utakmica u Bijeljini između Radnika i Sarajeva igra se od 17 sati.

Sigurno je da će mnogi tereni biti u lošem stanju zbog kiše koja već nekoliko dana pada u našoj zemlji.

Takva situacija je i u Bijeljini gdje je kiša u potpunosti natopila teren Radnika, ali su ljudi koji se brinu za stanje terena uradili sve što mogu kako bi on mogao biti spreman za meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je bilo naznaka da se utakmica možda i neće odigrati iz Radnika su za SportSport.ba potvrdili da utakmica nije upitna i da će se meč između ovih timova odigrati.

Također, treba dodati da kiša u Bijeljini od jutros ne pada, ali je jasno da će teren na Gradskom stadionu biti taleko od idealnog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
a inače su nam tereni idealni za igru
6 0
hzsg
Mora se igrati, sada sam dobio informaciju. VICO JE TAKO NAREDIO, NJEGOMIROVIĆA je DELEGIRAO, sad su njemu naredili, da se po svaku cijenu mora odigrati utakmica. (Kažu da to mnogo više odgovara Radniku i da će i domaćin na tom insistirati). Ko j e b e ove probosanske klubove koji gaje fudbalsku igru na zelenom terenu.ŽALOSNO, NA ŠTA SMO SPALI.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi