Radnik se zahvalio Krstajiću

Okreće se trenerskom izazovu

Radnik se zahvalio Krstajiću

S. Mlaćo

FK Radnik ostao je bez predsjednika Mladena Krstajića.

Naime, Krstajić je prije par dana podnio ostavku, a iz FK Radnik danas su se oglasili te zahvalili se na svemu što je uradio za ovaj klub.

"Krstajić je podnio ostavku iz ličnih razloga, s obzirom da se želi posvetiti novom trenerskom poslu i aktivnostima s tim u vezi. FK Radnik je na čelu sa Krstajićemm napravio najveće uspjehe u istoriji, te je osvojio čeiri puta uzastpono Kup RS, jednom Kup BiH i omogućio izlazak u Evropu", stoji u saopštenju Bijeljinaca.

Nije poznato ko će naslijediti Krstajića, no jasno je da će biti zanimljivo u Bijeljini u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik je prvi dio sezone okončao na šestom mjestu sa 29 osvojenih bodova.

Top Komentari

Terminator
Da znate u kakvom je stanju bio klub kada je došao Krstajić ne bi tako pisali.Dug koji je naslijeđen se dista smanjio ali se nije mogao vratiti cjjeli iznos.Zavist i ljubomora pojedinaca su doveli do ovoga Trećina,Globus,Mišo,i ostali.Krimi društvo koje je kumovalo mnogim problemima.Radili su sve protiv kluba.Eto želja im se ispunila.Sada neka nastave da rade u dizanju kluba.Trećina,lopov kakvog nema na daleko.Popušiće i on.Šta mu radi Pantelija ,odakle ,kako sve se zna.Narod zna i za Cicine folove.Biće burno u BN.
1 0
rodjak
slijedi Radniku borba za opstanak,mozda ne ove godine ali iduce sigurno.Nek im ode sad i Starcevic i par ovih glavnih igraca u rangu su Zvijezde.Najbolje bi im bilo da naprave jedan solidan klub i da sastave Radnik i Zvijezdu,ovako ce biti oba kluba donji,Zvijezda ove godine,Radnik iduce
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi