U Radniku riješili pitanje trenera

Za narednu polusezonu

U Radniku riješili pitanje trenera

A. Čaušević

Radnik je jesenji dio polusezone završio na posljednjem mjestu. 

Uoči samog početka u Radniku je vladala velika neizvjesnost zbog stanja u klubu, pa je ulazak u sezonu bio poprilično loš.

Na startu sezone ekipu je s klupe vodio Vlado Jagodić koji je dobio otkaz nakon serije slabih rezultata, a sa terena na klupu je preko noći sjeo Velibor Đurić.

Đurić je ekipu vodio na pet ligaških mečeva, u tom periodu osvojio je pet bodova i to protiv znatno jačih ekipa kao što su Velež, Borac i Tuzla City.

Rukovodstvo bijeljinskog kluba je zadovoljno poslom kojeg je Đurić uradio, pa je odlučeno da ovaj 39-godišnjak i na proljeće sjedi na klupi Radnika.

Bijeljinci za sigurnom zonom kasne četiri boda, a tokom jesenje pauze sigurno će morati dovesti niz pojačanja kako bi se ravnopravno borili za opstanak u društvu najboljih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi