Radnik u Bijeljini poražen od Partizana

Minimalan poraz bh. tima

Radnik u Bijeljini poražen od Partizana

Radnik i beogradski Partizan danas su u sjajnoj atmosferi odigrali prijateljsku utakmicu.

Gostovanje crno-bijelih u Bijeljini poslije 15 godina privuklo je oko 3.500 gledalaca na Gradskom stadionu, a susret je na kraju završen rezultatom 1:0 u korist Partizana.

Bijeljinski tim se protiv Partizana nije obrukao, štaviše izabranici Mladena Žižovića su odigrali vrlo dobar meč, međutim na kraju su gosti slavili golom iz 57. minute koji je postigao Đorđe Ivanović.

Podsjetimo, Radnik i Partizan imaju izuzetno kvalitetnu saradnju zahvaljujući Mladenu Krstajiću. Sadašnji selektor Srbije inače u Radniku obnaša funkciju predsjednika kluba, dok je u Partizanu svojevremeno bio fudbaler i sportski direktor.

Prijateljska utakmica:

Radnik - Partizan 0:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik: Lučić, Vasić, Zecović, Franić, V. Đurić, Beširević, Martinović, Glišić, Bradonjić, Srećković. Još su igrali: Okić, Stojanović, Hodžurda, Merajić, Hadžić, Ružić, Sušić, A. Đurić, Kitanović.

Partizan: Jovičić, Urošević, Nemanja R. Miletić, Cucin, Marković, Suma, Jevtović, Kosović, Đerlek, Ivanović, Đilas. Još su igrali: Simović, Zdjelar, Antonov, St. Ilić, Nemanja G. Miletić, Sa. Ilić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi