Radnik u pohodu na još jedan trofej

Slijedi finale Kupa RS

Radnik u pohodu na još jedan trofej

Finale Kupa Republike Srpske u kom se sastaju FK Radnik Bijeljina i FK Sloboda Novi Grad zakazano je za srijedu 25.05.2016. godine u 17 sati. 

Odluka o terminu odigravanja utakmice je donijeta juče u kasnim večernjim satima od strane Odbora za hitna pitanja FSRS. 

U Radniku su istakli zahvalnost novogradskoj Slobodi koja je pristala da se odigra samo jedna finalna utakmica i to u Bijeljini, kako bi se fudbaleri Radnika mogli koliko-toliko  odmoriti pred pripreme za evropske nastupe.

Ova utakmica će biti prilika da bijeljinska publika još jednom u velikom broju dođe na Gradski stadion, koji su je prije dva dana bio ispunjen do posljednjeg mjesta na utakmici finala Kupa BiH protiv Slobode (3:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi