Radnik ubjedljivo slavio protiv Podrinja

Prijateljska utakmica

Radnik ubjedljivo slavio protiv Podrinja

Fudbaleri Radnika danas su odigrali prijateljski meč sa Podrinjem.

U utakmici koja se odigrala u Janji više razloga za slavlje imao je Radnik pobijedivši s visokih 6:0, a golove su postigli Motika, Bradonjić, Kitanović (2x) i Macanović (2x).

Trener bijeljinskog kluba Mladen Žižović je u ovom meču ukazao priliku igračima koji, barem trenutno, nisu u prvom planu, a nastup je upisao i član kadetske selekcije Predrag Ristanović kojem je ovo ujedno bio debi.

Radnik je nastupio u sastavu: Ružić, Krsmanović, Lazarov, Despotović, A. Đurić. Sušić, Stojanović, Motika, Bradonjić, Kitanović, Hadzić, a šansu su dobili još Macanović, Merajić, Ristanović i Živanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Radnika su se putem zvanične stranice zahvalili FK Podrinje na sjajnom gostoprimstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi