Žižović: Mentalno i fizički smo u prednosti nad Željezničarom

Radnik želi trijumf protiv Plavih sa Grbavice

Žižović: Mentalno i fizički smo u prednosti nad Željezničarom

Nakon poraza u prošlom kolu na Koševu od Sarajeva 3:1, nogometaši Radnika iz Bijeljine za vikend će ponovo za rivala imati tim iz glavnog bh. grada.

Naime, u Bijeljinu stiže Željezničar koji je u srijedu na svom terenu odigrao prvi meč finala Kupa BiH protiv Krupe i slavio 2:0.

"Dolazi nam Željezničar i mi ćemo pokušati da slavimo. Po mom mišljenju mentalno i fizički smo u prednosti nad našim rivalom koji juri na dva fronta, međutim mi igramo dobro i u svemu tome ćemo tražiti našu šansu. Poštujemo Željezničar, ali mislim da se u ovoj utakmici mi pitamo", kazao je šef struke Radnika Mladen Žižović.

Meč u Bijeljini počinje u 16:30 sati, a zbog tri žuta kartona Žižović u ovom meču ne može računati na Domagoja Franića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi