Radnik značajno oslabljen pod Bijelim Brijegom

Bijeljinci gostuju Zrinjskom

Radnik značajno oslabljen pod Bijelim Brijegom

A. Čaušević

Radnik nikako da ima kompletnu ekipu na okupu. 

Bijeljinci će danas gostovati Zrinjskom i ponovo će biti oslabljeni kao i u nekoliko proteklih mečeva.

U kadru neće biti Luke Bilobrgk i Mateja Jelića koji su bili nedavno pozitivni na koronavirus, Mile Filipović je suspendovan, dok su Mahir Karić i Milan Vušurović povrijeđeni.

Dodatni problem predstavlja i suspenzija Darka Nestorovića koji je suspendovan zbog crvenog kartona protiv Borca u prošlom kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Došli smo u Mostar u goste ekipi sa možda najboljim igračima u ligi koja će protiv nas nastupiti kompletna. Mi imamo puno problema ali imamo pravo na nadu da nećemo izgubiti. Vjerujemo u naše igrače koji će biti na terenu", poručio je Danijel Mijatović, jedan od pomoćnika Darka Nestorovića.

Utakmica na stadionu pod Bijelim brijegom počinje u 19 sati, a sudit će je Admir Musić iz Sarajeva.

Top Komentari

bato
SAVINOVIC POVRIJEDJEN.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti