Radno i na Tušnju

Rekonstrukcija terena

Radno i na Tušnju

Admin Čaušević

Stadion Tušanj će dobiti novi teren što će značajno popraviti kvalitet fudbala u Tuzli.

Teren tuzlanskog stadiona je već godinama među najlošijim u Premijer ligi, pa će postavljanje novog sigurno biti od koristi svima.

Radovi na Tušnju su počeli prije nekoliko dana, trenutno se vrši otkopavanje dijela travnjaka poslije čega će uslijediti i postavljanje hibridne trave.

Očekuje se da sve bude kompletirano do kraja augusta pa bi Tuzla City i Sloboda domaćini u Tuzli ponovo mogli biti poslije septembarske reprezentativne pauze.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od ranije je poznato da će Tuzla City svoje domaće utakmice u novoj sezoni Premijer lige igrati u Banovićima, dok su se u Slobodi odlučili za Gradačac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi