"Rado bih ponovo u Real, iako je odluka o odlasku bila prava"

Mariano Diaz o povratku među Kraljeve

"Rado bih ponovo u Real, iako je odluka o odlasku bila prava"

M. Šljivak

Madridski Real se u prošlosti lako odricao pojedinih fudbalera.

Tek pošto su napravili dobre sezone u drugim timovima Kraljevi bi ih vraćali u svoje redove, a sada se spominje mogućnost da se u tim vrati Mariano Diaz, 24-godišnji napadač Lyona.

Diaz je prošao omladinske kategorije Reala. Ipak, minute u prvom timu je dobijao na kapalju, pa je odlučio da ode u Lyon sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Iako u redovima kraljevskog kluba nije imao najbolji tretman, priznaje kako bi se rado vratio na Santiago Bernabez.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Potpisaom sam sa Lyonom na pet godina, ali povratak u Real bi bila zaista odlična opcija. Donio sam dobru odluku kada sam odlučio otići, ali rado bih se vratio", istakao je Diaz.

Od dolaska u redove francuskog velikana ovaj fudbaler igra zaista odlično i postigao je 18 golova u 38 nastupa. Prethodne sezone je u Realu odigrao 14 utakmica i postigao je pet golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi