Radoja srušio Drinu i zadržao Borac na čelu tabele

Minimalac Banjalučana

Radoja srušio Drinu i zadržao Borac na čelu tabele

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca večeras su u okviru 10. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu savladali ekipu Drine iz Zvornika rezultatom 1:0 (1:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku domaćina. Igrao se 10. minut utakmice kada je grešku gostujuće ekipe iskoristio Siniša Radoja koji sa ivice šesnaesterca šalje loptu u mrežu protivnika. Nakon pogotka, Velilan iz Platonove krenuo je sa napadima. Usljedila je šansa za šansom, ali se rezultat ni mijenjao. Na odmor se odlazi s rezultatom 1:0 u korist domaćina.

Druga dionica meča protekla je u mirnoj atmosferi. Kako sa jedne tako o druge strane viđen je po neki pokušaj ali sve je  ostalo na tome. Do kraja, rezultat je ostao isti.

Ovom pobjedom Borac je ostao na čelu tabele. U narednom kolu, crveno-plavi će gostovati ekipi Zvijezi 09 u Etno selu Stanišići gdje će pokušati da zadrže prvo mjesto na tabeli.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi