Maestralni Bašić i čudesno Radomlje demolirali prvaka na startu sezone

Šok za Maribor

Maestralni Bašić i čudesno Radomlje demolirali prvaka na startu sezone

H. Zilić

Fudbaleri Radomlja na nevjerovatan način otvorili su novu sezonu u Sloveniji.

Iako su promijenili skoro cijelu ekipu od prošle sezone, to ih nije omelo da u prvom kolu prvenstva dmeoliraju aktuelne prvake tim Maribora sa 0:3.

Izabranici Nemrina Bašića odigrali su maestralan meč, a Bašić je još jednom pokazao da je među najboljim mladim stručnjacima u Sloveniji, ali i šire.

Maribor je izgledao bezidejno u svom Ljudskom vrtu, gdje su fudbaleri Radomlja održali čas fudbala pod trenerskom palicom našeg Nermina Bašića.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Strijelci za Radomlje bili su Čuić u 11., Cerar u 35., Nuhanović u 75. minuti utakmice.

U startnoj postavi gostujućeg tima bi bili su Nedim Hadžić i Vedran Vrhovac, a u nastavku priliku za igru su dobili Stipo Marković, Madžid Šošić i Ismir Nadarević.

Top Komentari

pjanke.sa
Pa kako je moguce da ovaj momak nista nije mogao napraviti u BiH, vodio je dvije ekipe ako ne i tri..pa jesmo li mi toliko drugaciji od ostatka Europe, sta je ovo majko moja??
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije