Radonja: Ako još jednom damo sve od sebe možemo do dobrog rezultata

Kadetski reprezentativac BiH pred duel sa Belgijom

Radonja: Ako još jednom damo sve od sebe možemo do dobrog rezultata

Bh. kadeti su Evropsko prvenstvo otvorili sjajnom pobjedom nad vršnjacima iz Danske rezultatom 3:2, a već sutra ih očekuje novi izazov - susret protiv selekcije Belgije.

Reprezentativac BiH i fudbaler zagrebačkog Dinama Vedad Radonja je bio primoran propustiti susret sa Danskom zbog dva žuta kartona iz elitne runde kvalifikacija, ali je tokom pomenutog duela bio uz svoje saigrače.

"Bilo je veoma napeto i teško gledati saigrače u jednoj tako neizvjesnoj utakmici. Poželio sam da i ja budem na terenu sa njima, da uđem u svlačionicu na poluvremenu i pružim im podršku. Međutim to nije bilo moguće i sa tribina sam ih bodrio. Vjerovao sam u njih cijelo vrijeme i sretan sam zbog pobjede", poručio je Radonja, pa se osvrnuo na utakmicu protiv Belgije:

"Gledali smo Belgiju i zaista su kvalitetna ekipa. Imaju dobre napadače, ali odbrana im je nešto slabija i možemo ih napasti. Ako još jednom budemo dali sve od sebe, kao do sada, vjerujem da možemo i tu ostvariti pozitivan rezultat".

Inače, susret Bosne i Hercegovine i Belgije je na rasporedu sutra od 20:00 sati po našem vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi