Radonjić na listi želja Maccabija

Ponos Izraela pokazao interesovanje

Radonjić na listi želja Maccabija

D. Vejo

Nakon što je minule sezone napravio veliki podvig sa Crvenom zvezdom, košarkaški mag Dejan Radonjić postao je tražena roba.

Prije nekoliko dana, on je saopštio javnosti da više neće biti trener beogradskog sastava, a nakon te izjave u trku za usluge crnogorskog stručnjaka uključili su se mnogi klubovi.

Prvi se javio Unics. Čelnici ruskog tima uprkos velikim ulaganjima prošle sezone, nisu uspjeli da ostvare zapaženije rezultate kako u Euroligi, tako i u domaćem šampionatu.

No, Unics nije jedini koji želi Radonjića, interesovanje je još pokazao Maccabi iz Tel Aviva.

Ponos Izraela, u potrazi je za novim strategom, a nakon što nisu uspjeli u namjeri da angažuju Davida Blatta, sada su pikirali Radonjića kao idealnu opciju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi