Radonjić potpisao za Mogren
Radonjić u dresu Altacha

Mogren u pohodu na novu titulu

Radonjić potpisao za Mogren

Nekadašnji napadač beogradskog Partizana Srđan Radonjić potpisao je dvogodišnji ugovor s prvakom Crne Gore Mogrenom iz Budve.

Srđan Radonjić je treće ovoljetno pojačanje Mogrena, ujedno i najzvučnije. Proteklu sezonu ovaj 28-godišnji povremeni reprezentativac Crne Gore proveo je u austrijskom Altachu, ali se nije baš naigrao. U 11 mečeva postigao je tri gola.

Radonjić je karijeru počeo u Crvenoj Stijeni, a u karijeri je još igrao za Budućnost, Mornar, Sutjesku, Partizan, Odense, Start i Altach. Uprava budvanskog prvoligaša očekuje da ovaj iskusni igrač koji iza sebe ima iskustvo igranja u Ligi prvaka s Partizanom, te ligama Danske, Norveške i Austrije, donese potrebno iskustvo koje će pomoći mladim igračima u igranju kvalifikacija za Ligu prvaka.

Radonjić bi trebao u napadu zamijeniti kapitena Vladimira Gluščevića koji je otišao u Koreju. Pored Radonjića dres Mogrena naredne sezone će nositi crnogorski reprezentativac Vladimir Vujović i Radisav Sekulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.