Radonjić: Trudićemo se da pružimo atraktivnu igru

Radonjić: Trudićemo se da pružimo atraktivnu igru

Edmir Škorić

Trener Lovćena Mojaš Radonjić očekuje dobru igru svoje ekipe u uzvratu prvog pretkola Evropske lige protiv Željezničara.

Trener Lovćena Mojaš Radonjić očekuje dobru igru svoje ekipe u uzvratu prvog pretkola Evropske lige protiv Željezničara.

"Na početku se moram osvrnuti na prethodnu utakmicu i na sjajnu atmosferu koja je viđena na Koševu. Nadam se da je pred nama još jedna korektna utakmica. Trudićemo se da pružimo dobru igru, atraktivnu i sa dosta golova. Nerealno je prognozirati rezultat, ali svakako znamo da nas očekuje težak meč, baš kako je to bilo i u Sarajevu. Ipak, nadam se da ćemo strpljenjem doći do cilja, a to je u ovom slučaju plasman u drugi krug", rekao je Radonjić na današnjoj konferenciji za novinare.

Kapiten Lovćena Vladan Tatar smatra da bi ovaj meč mogao biti naročito specifičan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prva utakmica bila je specifična, prevashodno jer je to bio prvi evropski meč našeg kluba u istoriji. Stoga, mogu reći da je postojao i izvjesni teret, kojeg već sjutra neće biti. Znamo da će biti teško da savladamo kvalitetnog rivala kakav je „Željezničar“. No, motiva nam neće faliti, pa čvrsto vjerujem da možemo u narednu fazu", zaključio je Tatar.

Susret Lovćena i Želje igra se sutra u 17:30 sati u Petrovcu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.