Najbolji kadetski fudbaler BiH

Radovac: U Sarajevu mi je sjajno

Odlukom novinarskog žirija za najboljeg kadetskog (U17) bosanskohercegovačkog fudbalera proglašen je veznjak Sarajeva Samir Radovac.

"Presretan sam što sam izabran za najboljeg kadetskog fudbalera. Zahvalio bih se stručnom štabu na ukazanoj prilici. Nakon derbija sam se osjećao fenomenalno, a u Sarajevu mi je preljepo", izjavio je Radovac.

"O Zenitu vam mogu reći sve najbolje. U tom klubu se radi fenomenalno, no ja sam zadovoljan i u Sarajevu. Imam sve veću minutažu i nadam se da ću još koju godinu ostati na Koševu", dodao je veznjak Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti