Radovanović: Bili bismo zadovoljni i sa bodom

Fudbaler Zvijezde

Radovanović: Bili bismo zadovoljni i sa bodom

Zvijezda iz Gradačca sutra će u okviru 20. kola Premijer lige BiH na Banja Ilidži ugostiti lidersku momčad Širokog Brijega. 

Tim kojeg s klupe predvodi Petar Šegrt na prvenstvenoj tablici zauzima pretposljednju poziciju, a defanzivac Mirko Radovanović u razgovoru za SportSport.ba istakao je da bi protiv Širokog Brijega i bod bio zadovoljavajući.

"Dočekujemo jedan od najboljih timova u ligi i nemamo razloga da budemo mnogo optimistični. Mi ćemo dati svoj maksimum na terenu, a onda šta bude. Bili bismo zadovoljni i sa osvojenim bodom", kazao je Radovanović, a potom dodao:

"Neće biti lako do kraja prvenstva. Nalazimo se u teškoj situaciji, ali ima još dosta utakmica do kraja i vjerujem da ćemo očuvati premijerligaški status."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Zvijezda nakon 20. odigranih kola zauzima 15. poziciju s jednim brojem bodova kao i posljednjeplasirana Mladost. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.