Radović: Imali smo greške koje ne bi napravili pioniri

Trener Olimpika poslije Širokog Brijega

Radović: Imali smo greške koje ne bi napravili pioniri

M. Maksimović

Porazom od Širokog Brijega (5:1), nogometaši Olimpika su se našli u gotovo beizlaznoj situaciji kada je borba za opstanak u pitanju.

Iako se očekivalo da će učiniti sve da dođu bar do jednog boda, Vukovi su lagano pali na Pecari, te na kraju primi čak pet pogodak. Sa razlogom trener Olimpika Dragan Radović nije mogao sakrii razočarenje.

"“Morali smo ući otvorenije, nismo imali što izgubiti. Dali smo jedan pogodak, vratili se u igru i onda takve greške napravimo u veznom redu, tri greške koje ne bi napravili pioniri. Široki nas je kaznio i tako ne možemo ništa napraviti“, rekao je Radović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već u srijedu Olimpik će na svojoj Otoci ugostiti NK Metalleghe BSI iz Jajca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti