Trener Olimpica nakon remija s Slobodom

Radović: Na kraju nisam bio zadovoljan rezultatom

S. Bošković

Fudbaleri Olimpica danas su na stadionu Otoka remizirali s ekipom Slobode rezultatom 3:3. 

Olimpic se nalazio na pragu velike pobjede, ali gosti iz Tuzle su u posljednjoj minuti preko Mehmedagića došli do boda.  Trener domaćeg tima Dragan Radović bio je razočaran konačnim rezultatom utakmice s obzirom na to da su njegovi fudbaleri imali prednost od 3:1. 

"Prije utakmice vjerovatno bih bio zadovoljan bodom, ali na kraju utakmice nisam zadovoljan, no kad se uzme sve u obzir imamo razloga za zadovoljstvo, jer je najvažnije da nismo izgubili", rekao je Radović , te dodao: 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Današnje drugo poluvrijeme je neiskustvo mojih fudbalera. Neke prilike nismo iskoristili i to nam se vratilo. Igračima ne mogu zamjeriti puno toga, dali su svoj maksimum, a igračima Slobode čestitam na bodu", zaključio je strateg Olimpica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi