Radović na pripremama Radnika, ali Petrović nije optimista po pitanju njegovog ostanka

Čini se da će put Njemačke

Radović na pripremama Radnika, ali Petrović nije optimista po pitanju njegovog ostanka

S. Mlaćo

Lijevi bek Slaviša Radović priključio se Radniku iz Bijeljine, no veliko je pitanje i da  li će ostati u ovom premijerligašu.

Radović je bio na pragu odlaska u Njemačku, no kako bi održavao formu vratio se u Radnik. Jutros je čak obavio ljekarske preglede, ali Slavko Petrović je ipak mišljenja da Radović neće ostati.

"On čeka odgovor iz Njemačke, to još uvijek riješeno, pa se vratio. Trener je momentalno na godišnjem, klub još uvijek ne trenira, pa će tek ove sedmice biti sve jasnije. Trener dolazi u srijedu i sve će biti odlučeno. On je tu sa nama, odigrao je i 30-tak minuta u pripremnoj utakmici, ali ipak mislim da će se to u Njemačkoj završiti i da će on otići tamo", kazao je Petrović za SportSport.ba.

Radnik novu sezonu Premijer lige otvara duelom protiv Slobode na Tušnju.

Top Komentari

RASanticeva
Supak od igraca
0 2
PREVIŠE SE UMISLIO. SAMO GA NOVAC INTERESUJE.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi