Radović najavljuje borbu, Neretljak se nada poštenju

Dragan Radović i Mato Neretljak nakon meča

Radović najavljuje borbu, Neretljak se nada poštenju

Midhat Šljivak

Metalleghe i Olimpik odigrali su danas u Banjoj Luci meč bez pobjednika (1:1).

Gosti su mogli i do pobjede u 87. minuti kada je Mahir Karić promašio penal, pa je sarajevski tim sada u veoma teškoj situaciji kada je borba za opstanak u pitanju.

Samo ih čudo može spasiti, ali trener ovvog tima Dragan Radović vjeruje da mogu do opstanka.

"Do zadnjeg kola ćemo igrati na pobjedu. U igri je još devet bodova i nećemo odustati. Danas smo bili bolja ekipa, ušli smo nervozno u meč, ali smo u drugom poluvremenu zaigrali dosta bolje. Ostaje žal za propuštenim penalom", rekao je Radović

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Metalleghea Mato Neretljak također najavljuje veliku borbu.

"Teška utakmica gdje smo igrali bez petorice igrača. Prvo poluvrijeme smo odigrali na visokom nivou. Olimpik je stisnuo u drugom dijelu, dali su gol i imali penal. Nastavljamo borbu do posljednjeg kola. Vjerujem u poštenje do posljednjeg kola ukoliko bude tako, mislim da ćemo ostati u ligi", istakao je Neretljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi