Trener Olimpika nakon pobjede

Radović: Ništa nije završeno, ima još puno bodova u igri

Samir Mlaćo

Tek treću pobjedu u ovoj sezoni upisali su danas nogometaši Olimpika.

Vukovi sa Otoke savladali su 1:0 Metalleghe BSI iz Jajca, te sada imaju tri boda zaostatka za Čelikom i osam za današnjim protivnikom.

Dragan Radović, trener Olimpika, mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Čestitam svojim igračima na velikom htijenju, a prvo poluvrijeme smo odigrali ekstra i to je naše najbolje poluvrijeme u cijeloj godini. Metalleghe je neugodna ekipa, uspjeli smo ih neutralisati, te napraviti tri dobre šanse, a jednu realizovati. Utakmicu smo pametno priveli kraju, a mi se moramo okrenuti ekipi Mladost, jer mislim da ništa nije završeno i ima još puno bodova u igri", jasan je bio Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi