Kojić: Utakmica protiv Metalleghea je za nas presudna

Stoper Olimpika pred sutrašnji meč

Kojić: Utakmica protiv Metalleghea je za nas presudna

S. Mlaćo

Fudbaler Olimpika Jovo Kojić koji je klub pojačao tokom zimske pauze smatra da njegov tim sada ne može analizirati ono što se desilo protiv Širokog Brijega, već da mora razmišljati isključivo o Metallegheu.

“Sigurno da nam je teško pao poraz, ali nemamo vremena da se osvrćemo na utakmicu sa Širokim. Nema kalkulacija u utakmici protiv Metalleghea i sigurno da smo okrenuti samo toj utakmici”, kazao je Kojić.

Dodao je i da nema sumnje kakav rezultat treba njegovom timu protiv Metalleghea, a to je osvajanje tri boda.

“Utakmica protiv njih nam je presudna i moramo da pobijedimo. Očekujemo tešku utakmicu protiv ekipe Metalleghea koja je svoj kvalitet pokazala protiv Zrinjskog i moramo oprezno ući u utakmicu. Maksimalna borba i maksimalna motivacija donose tri boda”, to je jedini način da trijumfujemo.

Kojić je gledao neke utakmice Metalleghea i smatra da je ovoj ekipi prednost što će igrati kontranapade protiv Olimpica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Gledao sam neke njihove utakmice i njihova prednost je što igraju borbeno i na kontranapade. Očekuje nas težak posao protiv njih”, poručio je Kojić na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi