Odavno neko u Premijer ligi nije pohvalno govorio o Veležu kao Slavko Petrović

Srbijanski stručnjak se divi Rođenim

Odavno neko u Premijer ligi nije pohvalno govorio o Veležu kao Slavko Petrović

A. Čaušević

Velež i Radnik će u subotu na stadionu Rođeni u Mostaru odigrati međusobni duel 9. kola Premijer lige BiH. 

Bijeljinci u ovaj susret ulaze nakon pobjede nad Olimpikom, a Slavko Petrović ima samo riječi hvale za Velež, kako ekipu tako i rukovodstvo Mostaraca.

"Dobili smo mir u kući, momci su izgarali na terenu i sasvim zasluženo pobijedili. Čeka nas Velež, kada se spomene ta ekipa treba se ustati i nakloniti, nevjerovatno je kakvu je ekspanziju doživio klub u zaradnjih nekoliko godina", rekao je Petrović za stranicu NFSBiH te dodao:

"Stvorili su moderna stadion, imaju vrhunske uslove za teren, Uprava je paralelno stvarala ekipu, došli su do ekipe koja u zadnjih par godina sigurno imaju veliki kvalitet."

Nisu izostali i hvalospjevi na račun Feđe Dudića koji također radi odličan posao na klupi Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Predvodi ih mlad trener koji sigurno u plejadu mlađih i dobrih trenera. S naše strane će se sve pokušati da se dođe do bodova, imamo masivnih kadrovskih problema", dodao je Petrović.

Petroivć neće moći računati na četvoricu igrača,.Nedim Mekić i Ermin Huseinbašić su suspendovani, dok su Mahir Karić i Velibor Đurić povrijeđeni.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bula11
Gospodin jednog dana nas Dudic napusti samo on moze doci......
3 1
Taceoni
Bravo zna covjek kad se spomene ime Veleža sta je znacilo nekada a i sad
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi