Radulović: Atmosfera u timu je odlična

Radulović: Atmosfera u timu je odlična

Fudbaleri Zrinjskog trenutno se u Međugorju pripremaju za proljećni dio sezone, a pauzu između treninga iskoristili smo za kratak razgovor sa veznim igračem Mostaraca Aleksandrom Radulovićem. 

Jedan od najboljih igrača sredine terena u Premijer ligi zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema i smatra da će njegov tim biti potpuno spreman za nastavak prvenstva.

"Za sada pripreme protiču u najboljem redu. Treniramo dva puta dnevno i uglavnom se radi sa loptom, što je nama igračima dosta zanimljivije. Atmosera u timu je odlična, igrači su motivisani i spremni za rad u svakom trenutku. Takođe, htio bih naglasiti da imamo odlične uslove, na raspologanju nam je nekoliko terena, teretana, a i ishrana je na visokom nivou. Raduje me i činjenica da nema povrijeđenih igrača, što je svakako jedan od preduslova za dobre rezultate", rekao je Radulović.

Kada su u pitanju ambicije kluba, stvar je kristalno jasna, a to je borba za sam vrh.

"Titula i izlazak u Evropu su naši ciljevi. Trenutno zaostajemo jedan bod za vodećom Slobodom, tako da je borba za prvo mjesto sasvim realna". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaleri Zrinsjkog u Međugorju će ostati do 28. januara, gdje će odraditi i prvu pripremnu utakmicu sa ekipom Osijeka, dok ih 1. februara očekuje susret u Novigradu sa sastavom Krka Novo Mesto.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi