Radulović: Vjerujem u svoj tim

Fudbaler Zrinjskog za SportSport.ba

Radulović: Vjerujem u svoj tim

Ekipe Zrinjskog i Sarajeva odigrale su juče u Mostaru bez pobjednika (2:2) u derbiju 19. kola Premijer lige BiH. 

Domaćin je u posljednjim minutama meča uspio da stigne do izjednačenja, a veliki doprinos tome dao je i Aleksandar Radulović, vezista Mostaraca. Radulović je u igru ušao u 71. minutu, nakon čega je Zrinjski zaigrao mnogo angažovanije i konkretnije. Na kraju domaći fudbaleri došli su do pozitivnog rezultata, a već u narednom kolu očekuje ih još jedan veliki ispit.

"Poslije derbija sa Sarajevom očekuje nas još jedna teška utakmica, i to u nezgodno vrijeme. Ovaj put gostujemo Širokom Brijegu, ekipi koja kao i mi cilja prvo mjesto u prvenstvu, što znači da nam neće biti ni malo lako. Protiv Sarajeva smo na momente pokazali da imamo sjajnu ekipu, pokazali smo karakter kada je najviše trebalo i  smatram da sa takvim stavom i pristupom možemo očekivati dobar rezultat u narednom kolu. Zbog trećeg kartona neću biti u prilici da na terenu pomognem svojoj ekipi, ali ni malo ne sumnjam u svoje saigreče".

Radulović se osvrnuo i na banjalučki Borac, klub u kojem je započeo svoju karijeru, a koji sada proživljava teške dane.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igre svog bivšeg kluba u kom sam ponikao i načinio prve fudbalske korake pratim i prava je šteta što se Borac nalazi u takvoj situaciji. Mislim da Banjaluka zaslužuje stabilnog premijerligaša, koji bi se svake godine trebao boriti za sam vrh i izlazak u Evropu. Vidim da ljudi koji su sada u upravi rade odličan posao i ni malo ne sumnjam da će crveno-plavi na kraju sezone ostati u društvu odabranih. Ja im to od srca želim".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi