Rafinha do kraja sezone u Interu

Stigao na posudbu

Rafinha do kraja sezone u Interu · Zvanično

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Rafinha Alcantara napustio je Barcelonu i do kraja ove sezone igrat će na posudbi u Interu.

Rafinha se nedavno vratio na teren nakon teške povrede zbog koje nije igrao više od pola godine. Međutim, bilo je jasno da u Barceloni nema mjesta za njega i Ernesto Valverde mu je poručio da je najbolje da pronađe novi klub.

Brazilac je danas prošao ljekarske preglede u Interu u kojem će igrati na posudbi do kraja ove sezone. Italijanski klub će imati priliku na ljeto da otkupi njegov ugovor, a Barcelona bi u tom slučaju mogla zaraditi oko 25 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi