Trener Mladosti nakon poraza u Zenici

Rahimić: Čelik je danas zasluženo pobijedio

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su na Bilinom polju u posljednjoj utakmici u prvenstvu poraženi od domaćeg Čelika rezultatom 1:0, a pogodak odluke postignut je u drugom poluvremenu s bijele tačke.

Kakanjci su sezonu završili uspješno jer su uspjeli ostati u Premijer ligi u svojoj prvoj sezoni u najjačem rangu takmičenja u nogometu. Nakon utakmice trener Ibro Rahimić govorio je o današnjoj utakmici, te planovima za naredni period.

"Prije svega ja bi da čestitam Čeliku na pobjedi i ovoj sezoni, koju su jako dobro odigrali.Mislim da je danas bila fer i korektna utakmica.Moji su igrači istrošeni i dugo su bili pod pritiskom, tako da se vidjelo da jedva čekaju kraj prvenstva.Nismo danas mogli parirati Čeliku, posebno u drugom poluvremenu" ističe Rahimić.

U narednoj sezoni potrebna su kvalitetna pojačanja na postojeći igrački kadar

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam zadovoljan ovom sezonom, ove tri zadnje utakmice smo igrali faktički u kombinovanom sastavu. Mi ćemo sada uraditi jednu detaljnu analizu, te pokušati dovesti kvalitetne igrače i dobro se spremiti za narednu sezonu, koja će sigurno biti veoma kvalitetna i teška", kazao je Rahimić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi