Rahimić: Imam još puno posla, neki su danas podbacili
Rahimić je sa nekim pojedincima bio zadovoljan, dok je s druge strane bio razočaran sa igrom drugih

Trener Mladosti je bio zadovoljan nakon pobjede, ali je naglasio i da ga očekuje još puno posla

Rahimić: Imam još puno posla, neki su danas podbacili

S. Pašalić

Ekipa Mladosti je uspjela savladati Slobodu sa 2:0 na svom terenu i tako prekinuti negativni niz od sedam utakmica bez pobjede u Premier ligi.

Novi trener Ibro Rahimić je nedavno preuzeo ovu ekipu, a nakon prve ostvarene pobjede na klupi novog tima je očekivano bio zadovoljan.

"U svakom slučaju moram prvo da čestitam Slobodi na korektoj igri, svojim igračima čestitam nakon svega što se desilo u ovom periodu, vrlo loših rezultata, ipak su smogli snage da danas pobijede što je vrlo važna pobjeda i sigurno će donijeti samopouzdanje za sljedeće utakmice"

"Problem je bio i gol, na početku smo mi prvo imali 2-3 stopostotne šanse gdje smo mogli da dođemo do vodstva, onda je Sloboda imala svoje šanse...Mislim da je korektna bila utakmica sa puno šansi, kvalitetna...Ja još dosta toga moram da radim, ali evo za ovaj period mislim da je najvažnije da smo pobijedili ovu utakmicu..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Mica
nevprdi ibro ispast trebate
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi