Rahimić: Naša snaga je kolektiv

Mladost gostuje u Prijedoru

Rahimić: Naša snaga je kolektiv

A. Beganović

U okviru 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Prijedoru će danas snage odmjeriti domaći Rudar i Mladost Doboj Kakanj.

Prvi susret u Premijer ligi danas će odigrati Mladost, čiji je trener optimističan i vjeruje da njegovi izabranici mogu do dobrog rezultata.

"Spremni smo, u priprema smo pokazali da kroz dobar rad možemo do dobrih rezultata. Nadam se da možemo do dobrog rezultata. Prva utakmica je jako važna i igrači su svjesni situacije", između ostalog je uoči današnjeg duela sa Rudarom istakao trener Mladosti, Ibro Rahimić.

"Imamo dosta kvalitetnih igrača, ne mislim da će nam igra padati zbog izostanka par igrača. Dobaer smo kolektiv, najvažnije da su ovi momci spremni, a sigurno ćemo biti jači kada na raspolaganju budem imao sve igrače. Naša snaga je u kolektivu", dodao je Rahimić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Mladosti istakao je da dobro poznaje ekipu Rudara.

"Gledao sam ekipu Rudara, poznajem im dosta dobro i na osnovu mogu uvida u njihovu igru odredit ću taktiku za današnji meč", zaključio je Rahimić. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.